پزشکی و سلامت

کفش طبی

ویژگی‌ها و مزایای کفش طبی | انکار نمی‌کنیم، که کفش‌های طبی باعث می‌شوند پاها احساس خوبی داشته باشند. پوشیدن کفش طبی مناسب نه تنها به شما کمک می‌کند تا هم اکنون از آسیب دیدگی جلوگیری کنید، بلکه در پایان راه از خودتان بخاطر انتخاب هوشمندانه یک جفت کفش طبی مناسب تشکر خواهید کرد! در گذشته، کفش‌های طبی جذاب‌ترین کفش نبودند، با این حال، همچنان مزایای بسیار ارزشمندی را فراهم می‌کردند. امروزه می‌توانید کفش‌های طبی را طبق مد روز انتخاب کنید. این بدان معناست که هیچ بهانه‌ای برای عدم مراقبت مناسب از پاها وجود ندارد!

ویژگی‌های کفش طبی

به یاد داشته باشید کفش طبی مناسب چه کاری می‌تواند برای شما انجام دهد:

  • ضربه‌گیری کف پا: کفی میانی حالت ضربه‌گیری ایجاد می‌کند.
  • از کف پا پشتیبانی کند: کفش باید هنگام برخورد کف پا به زمین به تزار شدن کف پا کمک کند.
  • احساس راحتی داشته باشد: کفش باید از همان دفعه اول راحت و مناسب باشد.
  • اندازه باشد: کفش شما باید به اندازه کافی پهن و کشیده باشد تا اندازه‌ پاهایتان باشد. کفش نباید تنگ باشد.

کفش مناسب پیاده روی

مزایای کفش طبی

کفش‌های طبی پشتیبانی خوبی ارائه می‌دهند

کفش‌های طبی نه تنها برای پاسخگویی به قوس کف پاهای شما طراحی شده‌اند، بلکه برای پاشنه‌های پا به عنوان ضربه‌گیر عمل می‌کنند و می‌توانند به تراز مجدد پا کمک کنند. بدون این پشتیبانی و هم‌ترازی مناسب، مشکلات دردناک و ناامیدکننده‌ای مانند کف پای صاف و ورم کف پا می‌تواند رخ دهد.

درد کف پا را می‌توان با پوشیدن کفش‌های طبی کاهش داد

5000 تا 10000 قدم. این مقدار متوسطی ​​است که هر فرد در روز پیاده‌روی می‌کند. اگر کفش نامناسب پوشیده‌اید، تصور کنید که با راه رفتن روزانه چقدر به پایتان آسیب می‌رسانید.

کفش‌های طبی فضای مناسب و راحتی برای حرکت انگشتان پا فراهم می‌کند و اغلب در انداز‌ها و پهنایی وجود دارند که در کفش‌های معمولی وجود ندارد. این کفش‌ها از مالیدن پاها به داخل کفش جلوگیری می‌کنند، و پاشنه‌ای ندارند که پاها را به سمت موقعیت‌های غیر طبیعی و ناراحت کننده سوق دهد.

پوشیدن کفش‌های طبی می‌تواند جریان خون را تقویت کند

اگر از درد عصب دیابتی رنج می‌برید، کفش‌های طبی می‌توانند بهترین گزینه برای شما باشند. برای کسانی که از نوروپاتی دیابتی رنج می‌برند بسیار مهم است که کفشی راحت و مناسب که از قوس کف پا پشتیبانی می‌کند استفاده کنند.

از آنجا که نوروپاتی دیابتی توانایی حسی فرد دیابتی در ناحیه پا را کاهش می‌دهد، آسیب دیدگی پا ممکن است مورد توجه قرار نگیرد. نوروپاتی همچنین گردش خون در پا را کاهش می‌دهد. استفاده از کفش‌های طبی باعث می‌شود کف پا در یک محیط سالم حرکت کند. در واقع می‌توانند بیماران دیابتی را از، از دست دادن پا نجات دهند.

هزینه کفش‌های طبی کمتر از جراحی کف پا است!

مراقبت نکردن از پاها به احتمال زیاد شما را گرفتار می‌کند، حتی اگر در سنین پیری باشد. پوشیدن کفش‌های طبی هنگام درد پا یا سایر مشکلات پا می‌تواند از نیاز به جراحی پرهزینه جلوگیری کند. این کفش‌ها را به عنوان نگهداری پیشگیرانه در نظر بگیرید.

مشکلات کف پا را می‌توان با کفش‌های طبی برطرف کرد

از آنجا که کفش‌های طبی می‌توانند به تراز کردن پا و حفظ قوس کف پا کمک کنند، همچنین می‌توانند راه حلی برای مشکلات پا از جمله خارپاشنه باشند. بیشتر مواقع، مشکلات عمده پا فقط به دلیل پوشیدن کفش اشتباه رخ می‌دهد. پوشیدن کفش طبی تا حدی علائم دیسک کمر و سیاتیک را نیز کاهش می‌دهد.

درد مزمن پا و مشکلاتی از قبیل صافی کف پا، فاشیای پلانتار، پینه پا، شست کژی و خار پاشنه نه تنها می‌توانند سرعت شخص را کاهش دهند، بلکه می‌توانند مانع از راه رفتن شوند. کفش‌های طبی ضربه‌گیر و جادار می‌توانند تحرک فرد را به او برگردانند.

نکاتی برای انتخاب کفش طبی مناسب

اگر مجبورید کفشی طبی بپوشید اما در هنگام پوشیدن هرگز احساس راحتی نمی‌کنید، به احتمال زیاد به این دلیل است که نوع نامناسب کفش را انتخاب کرده‌اید.

راحتی و شکل دو نکته‌ای است که باید هنگام انتخاب کفش طبی مناسب برای خود در نظر بگیرید. پوشیدن کفش‌های طبی به این معنی نیست که باید هر استایلی را بپسندید. بسیاری از مارک‌های کفش در واقع طبی هستند.

  • برای انتخاب کفش‌های طبی مناسب، بهتر است کفشی را انتخاب کنید که دوست دارید، به جای اینکه انتظار داشته باشید دیگران آن را دوست داشته باشند. در غیر این صورت، نمی‌توانید نوع کفش مناسب خود را انتخاب کنید.
  • نکته دیگری که می‌تواند بسیار مفید باشد، در نظر گرفتن راحتی هنگام خرید کفش است. اگر با کفشی احساس راحتی نمی‌کند، نباید آن را بخرید. به یاد داشته باشید که در پایان روز کفش بخرید، زیرا پای شما هنگام استفاده در طول روز به طور طبیعی پهن می‌شود و در هوای گرم ممکن است متورم شود.
  • همچنین سعی کنید همان نوع جورابی را که قصد دارید با کفش جدید استفاده کنید بپوشید و سعی کنید کفش را که پوشیدید بایستید. برای اینکه بدانید چه حسی با کفش دارید کمی با آن راه بروید، همیشه کفش‌هایی را انتخاب کنید که از ابتدا مناسب باشند. فکر نکنید که کفش‌ها با گذشت زمان جا باز می‌کنند، چون اینگونه نیست.
  • سعی کنید کفش‌ها را برگردانید و کفی آنها را بررسی کنید. در حین راه رفتن در فروشگاه کفی کفش را تست کنید. آیا کفی کفش ضد ضربه است؟ سعی کنید روی سطوح سخت راه بروید تا ببینید چه حسی دارید.

خجالت نکشید، از فروشنده درخواست کمک کنید. از فروشنده بخواهید هر بار که کفش می‌خرید پاهای شما را اندازه بگیرد زیرا ممکن است با بزرگتر شدن، پاهایتان پهن و بزرگتر شوند. همچنین این امر که یک پا کمی بزرگتر از پای دیگر باشد، بسیار معمول است.

دسترسی به منبع : orthopedic shoes

بیشتر بخوانید : انتخاب کفش مناسب و تاثیر آن بر سلامت کلی بدن

همچنین بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا