آموزشی

11 نکته برای شروع و موفقیت در کسب و کار خود

شما هم دوست دارید یک کار برای خودتان راه اندازی کنید؟ در این مقاله به چند گام برای شروع و موفقیت در کسب و کار خواهیم پرداخت.

می‌خواهید یک کسب و کار موفق داشته باشید؟ در بسیاری از سایت‌ها لیست هایی بیان می‌شود. که به شما یادآوری میکند برای راه اندازی بیزینس چه کارهایی را باید انجام دهید. اما در این لیست‌ها اینکه چه کارهایی منجر به موفقیت و پیشرفت شما خواهد شد را نشان داده است. معمولا نکات قابل تاملی در رابطه با رشد و پیشرفت ارائه نمی‌دهند.

متاسفانه باید بگویم فقط با تکمیل کردن لیستی از برنامه‌‌ها، کسب و کار شما موفق نخواهد شد. و یا فقط به خاطر اینکه تصور میکنید ایده جذابی دارید شما رشد نخواهید کرد.

چه کارهایی باعث شکست یک کار و تجارت میشود؟ چه کارهایی باعث موفقیت و پیشرفت کسب و کار میشود؟

در ادامه به بیان چند نکته برای پاسخ به این سوالات پرداخته‌ایم.

موفقیت در کار

موفقیت در کسب و کار

1- خودتان

سطح انگیزشی واقعی خود، میزان پولی که می‌توانید ریسک کنید و کارهایی را که می‌خواهید برای موفقیت انجام دهید، بشناسید. مطمئناً ، همه ما می‌خواهیم میلیون‌ها دلار درآمد کسب کنیم. اما برای رسیدن به آن هدف حاضرید از چه چیزی بگذرید؟ چند ساعت در هفته به‌طور مداوم کار خواهید کرد؟ مایلید تا چه حد از منطقه راحتی خود خارج شوید؟ خانواده شما تا کجا کشیده می‌شوند؟ برای موفقیت، برنامه‌های کاری خود را مطابق با اهداف و منابع شخصی و خانوادگی خود حفظ کنید.

2- شغل مناسب خود را انتخاب کنید

رمز موفقیت در یافتن نیازهایی است که می‌توانید آن‌ها را برآورده کنید، می‌خواهید آن‌ها را تأمین کنید و درآمد کافی برای ایجاد یک تجارت سودآور را ایجاد می‌کند.

3- مطمئن باشید واقعاً بازاری برای آنچه می‌خواهید بفروشید وجود دارد

یکی از بزرگترین اشتباهاتی که افراد در راه اندازی یک کسب و کار مرتکب می‌شوند این است که انقدر شیفته ایده می‌شوند و آن را جذاب می‌دانند که وقتی یک یا دو نفر به آنها چراغ سبز نشان دادند تمام منابع خودشان را برای محصول یا خدمات مصرف می‌کنند. باید بدانید در ابتدای کار منابع شما محدود است. باید تا جایی که ممکن است ریسک و خطر را کاهش داد. تحقیق کنید. نه از دوستان و افراد خانواده، از بازار هدف سوالات درست بپرسید ببینید آیا به ایده شما علاقه دارند و آیا حاضرند برای این ایده هزینه کنند و چقدر پول پرداخت خواهند کرد.

4- قبل از انجام همه کارها در مقیاس کوچک شروع کنید

برخی معتقدند که کارآفرینان ریسک پذیر هستند. اما در بیشتر موارد، کارآفرینان موفق راه رفتن با چشم بسته را دوست ندارند. در عوض، آنها ریسک‌های کنترل شده را انجام می‌دهند. آنها یک ایده را در مقیاس کوچک آزمایش می‌کنند، سپس هرآنچه را که فکر می‌کنند خوب است انجام می‌دهند و بلایا را کنار می‌گذارند.

همچنین بخوانید: ۵ گام تا شروع کسب و کار

5- به اشتباهات خیلی فکر نکنید و خودتان را درگیر نکنید

تفاوت افراد موفق با بقیه در این است که افراد موفق از اشتباهات خود درس می‌گیرند و به راه خود ادامه می‌دهند. آنها وقت خود را روی شکست تلف نمی‌کنند، اقتصاد را سرزنش نمی‌کنند، بدشانسی خود را نفرین نمی کنند، یا دیگران را در سرنوشت خود سرزنش نمی‌کنند. اگر راه رسیدن به هدف آنها مسدود باشد، آنها به دنبال راهی جایگزین هستند یا گاهی اوقات هدفی متفاوت و دست یافتنی‌تر را انتخاب می‌کنند.

6- از دیگران یاد بگیرید

یک پیش کسوت پیدا کنید، با افراد همفکر خود گروه تشکیل دهید، همه چیز را در مورد صنعت خود و آنچه برای رسیدن به این هدف می‌خواهید، بیاموزید. در کنفرانس‌های صنعتی شرکت کنید. در صورت امکان دوره‌های آموزشی را بگذرانید. دوره‌های ارائه شده توسط متخصصان را خریداری کنید.

شروع کسب و کار

موفقیت در کسب و کار

7- به اقدامات به چشم موفقیت کسب و کار نگاه کنید

مسائل شخصی زندگی را با مقرراتی که برای خودتان در نظر گرفته‌اید قاطی نکنید. پول‌ها  هزینه‌هایی که مربوط به کارتان می‌شود را بررسی کنید. میزان سرمایه‌ای که برای کارتان نیاز دارید را از هزینه‌های شخصی زندگی جدا کنید.

8- تفاوت بین کار کردن و راه اندازی یک کسب و کار موفق را درک کنید

اگر شما فقط به فکر کار کردن باشید در واقع می خواهید صبح را شب کنید و این رضایت را از خود داشته باشید که من بسیار در تلاش هستم و به قول معروف جون میکنم و حتما موفق خواهم شد. اما باید بدانید اگر می‌خواهید یک کسب و کار را راه اندازی کنید باید مهارت‌هایی را داشته باشید . مثلا بدانید چه افرادی را با چه شخصیت و تخصصی استخدام کنید تا بهترین بازده را برای کار شما داشته باشند. اگر باز به این مسائل فکر نکنید حتما میزان رشد شما بسیار کم خواهد بود.

9- با سرمایه گذارن آشنا شوید

اگر مدل کسب و کارتان را طوری برنامه‌ریزی کرده‌اید که در آینده‌ای نه چندان دور نیازمند سرمایه‌گذاری است. حتما باید سرمایه‌گذاران را پیدا کنید. بدانید چطور زندگی می‌کنند. چه چیزهایی برایشان مهم است تا پولشان را برای سرمایه گذاری هزینه کنند. کجا می‌توانم آنها را پیدا کنم . چطور می‌توان با آنها ارتباط برقرار کرد. کدامشان در حوزه کاری من تخصص دارند و می‌توانند سرمایه گذار خوبی باشند. در دورهمی‌هایی که دارند شرکت کنید. به صحبت‌هایشان گوش دهید . افراد را انالیز کنید. حتما موفق خواهید شد.

10- بازاریابی دیجیتال را در دستور کار قرار دهید.

قطعا خودتان از افزایش روز افزون استفاده مردم از فضای مجازی با خبر هستید. حتی اگر یک مغازه دارید و یا یک کار محلی را دنبال می کنید. باید به صورت قدرتمند در اینترنت حضور داشته باشید  حداقل یک وبسایت با ظاهر ی حرفه‌ای یا یک لیست از ایمیل‌های کاربران و حضور جدی در شبکه‌های مجازی نیاز اساسی شما در راه اندازی یک کسب و کار موفق می‌باشد.

حالا حتی ممکن است بیشتر مشتریان شما به صورت حضوری باشند و یا از مشتریان وفادار باشند که شما را میشناسند. تفاوتی نمی‌کند هنوز هم باید به صورت جدی در محیط دیجیتال حضور داشته باشید.

این مسئله را از این دید نگاه کنید که خیلی از مشتریان شما قبل از اینکه بخواهند با شما وارد کار شوند کمی راجع به شما تحقیق خواهند کرد. پیشنهاد های شما چشم اندازها و اهدافتان را بررسی می‌کنند .

برای همین است که لازم است در فضای مجازی هر انچه مخاطبان نیاز دارند تا درباره شما بدانند را ارئه دهید. یکی از عواملی که خیلی از مشتریان را ترغیب میکند داشتن شناخت قبلی از شماست.

11- هرگز دست از یادگیری و تجربه‌های جدید دست برندارید

آنچه اکنون سودآور است، لزوماً سال آینده یا 10 سال دیگر سودآور نخواهد بود. چشم و گوش خود را برای چیزهای جدید باز نگه دارید. آیا روش‌های جدیدتر یا بهتری برای بازاریابی محصولات و خدمات شما وجود دارد؟ آیا مشتریان چیزی را که شما ارائه نمی‌دهید، می‌خواهند؟ آیا مشتری متفاوتی وجود دارد که شما باید آن را هدف قرار دهید؟

دسترسی به منبع : Some Tips for Starting and Succeeding in Your Own Business

همچنین بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا