سلامت و تندرستی

خواص بی‌شمار در دارچین

خواص دارچین (دارچین چه خواصی دارد ؟)

دارچین، گیاهی است که به‌طور سنتی در بسیاری از فرهنگ‌های باستان استفاده می‌شود. این ادویه برای انواع بیماری‌ها ازجمله مشکلات دستگاه گوارش، عفونت‌های ادراری، تسکین علائم سرماخوردگی و آنفولانزا مؤثر است و دارای خواص ضد قارچی و ضد باکتریایی قابل‌ توجه است. برخی مطالعات نشان داده است که دارچین به افراد دیابتی کمک می‌کند تا قند خود را بهتر تنظیم کنند.

استفاده سنتی

دارچین واقعی پوست داخلی درخت کوچک همیشه‌ سبز بومی در سریلانکا است و در مصر باستان برای مومیایی کردن استفاده می‌شد. همچنین برای جلوگیری از خراب شدن به غذا اضافه شد. در طول طاعون، اسفنج‌ها را در دارچین و میخک خیس می‌کردند و در اتاق های بیمار می گذاشتند. در طی کاوش های قرن 15 و 16 دارچین بیشترین مصرف در میان ادویه ها را داشته است.

بیشتر مصارف درمانی پوست دارچین چینی ریشه در کاربرد تاریخی آن به عنوان یک داروی سنتی نام می برند. مقامات بهداشتی آلمان (کمیسیون E) پوست دارچین را برای اسپاسم های خفیف دستگاه گوارش، تحریک اشتها و رفع سو هاضمه تایید می کنند.

دارچین چه خاصیتی دارد ؟
دارچین چه خواصی دارد ؟

دارچین چه خواصی دارد ؟

دارچین ممکن است به موارد زیر کمک کند:

درد معده را تسکین دهد

از عصاره دارچین برای درمان مشکلات دستگاه گوارش و کمک به آرامش معده به صورت پزشکی استفاده شده است. دارچین یک داروی تسکین دهنده است، عاملی است که به تجزیه گاز روده که به‌طور سنتی برای مقابله با اسهال و بیماری صبحگاهی استفاده می‌شود، کمک می کند. این ادویه در سو هاضمه ونفخ شکم، سو هاضمه همراه با حالت تهوع، قولنج روده و سرماخوردگی استفاده می‌شود. برای تسکین حالت تهوع و استفراغ نیز ادویه ای شناخته شده است و به دلیل قابض خفیف آن خصوصاً برای اسهال نوزادان استفاده می‌شود.

عفونت‌های دستگاه ادراری را پاک می کند

یک مطالعه در آلمان نشان داد که دارچین علت بسیاری از عفونت‌های دستگاه ادراری (باکتری اشرشیا کلی) و قارچ مسئول عفونت‌های مخمر واژن را «کاملاً» سرکوب می کند.

دانستنی های بی شمار در زندگی سالم

همچنین بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا