آموزشی

7 استراتژی رشد که توسط موفق‌ترین شرکتها مورد استفاده قرار می‌گیرد

استراتژی رشد برای بقای یک تجارت اساسی است. تقریباً 66٪ از مشاغل دو سال اول فعالیت خود را پشت سر می‌گذارند، نیمی از آنها به مرز 5 سال رسیده و فقط 33٪ دهمین سالگرد فعالیت خود را جشن می‌گیرند. این اعداد در اکثر صنایع به طور قابل ملاحظه‌ای سازگار است اما همچنین نشان می‌دهد که برنامه‌ریزی برای رشد از روز اول بسیار مهم است. در این مطلب می‌خواهیم در خصوص استراتژی رشد شرکتهای موفق صبحت کنیم.

در سال 2018، 53 درصد از SMB‌ های آمریکایی قصد رشد داشتند و 22 درصد نیز برای استخدام کارکنان اضافی تصمیماتی گرفته بودند. این یک افزایش چشمگیر از ارقام سال 2017 می‌باشد که به ترتیب 46 و 9 درصد بود. یک استراتژی رشد مشخص چیزی فراتر از یک استراتژی بازاریابی است، و در حقیقت یک کلید مهم در ماشین تجارت شما می‌باشد. بدون هر یک ازین دو، شما نمی‌توانید در پایگاه متغیر مصرف کننده و نوسانات بازار دوام آورید.

بنابراین، چگونه می‌خواهید رشد کنید؟

در ادامه به شما درباره برخی استراتژی‌های رشد که توسط شرکت‌های موفق و برتر استفاده می‌شود خواهیم گفت.

گزینه‌های موجود را در نظر بگیرید و آن را در برنامه کاری خود قرار دهید. بسته به نوع شرکتی که می‌سازید، استراتژی رشد شما ممکن است جنبه‌هایی از جمله موارد زیر را داشته باشد:

  • افزودن مکان‌های جدید
  • سرمایه‌گذاری در جذب مشتری
  • فرصت‌های حق رای دادن
  • گسترش خط تولید
  • فروش آنلاین محصولات از طریق چندین سیستم عامل

صنعت خاص و بازار هدف شما بر تصمیمات شما تأثیر می‌گذارد، اما تقریباً این موضوع جهانی است که جذب مشتری جدید نقشی اساسی بازی کند.

انواع استراتژی رشد

انواع استراتژی رشد شرکتهای موفق

1- از الگوی استراتژی رشد استفاده کنید.

بدون برنامه‌ریزی و مستند سازی مراحل استراتژی رشد خود، پا به عرصه نگذارید. ما توصیه می‌کنیم برای اینکار به یک مشاور راه اندازی کسب و کار مشورت کرده و بر روی دستورالعمل‌ها و روند مورد نظر خود برای رشد در سازمان کار کنید.

2- منطقه هدف خود را برای رشد انتخاب کنید.

بسیار خوب است که شما می‌خواهید تجارت خود را توسعه دهید، اما دقیقاً در چه زمینه‌ای می‌خواهید رشد کنید؟ برنامه رشد کسب و کار شما باید زمینه‌های خاصی از رشد را فراهم کند. محورهای مشترک ابتکارات رشد استراتژیک ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • رشد در تعداد کارمندان.
  • گسترش فضای فعلی دفتر، فروشگاه و یا انبار.
  • افزودن مکان ها یا شعبات جدید کسب و کارتان.
  • گسترش به مناطق، مکانها، شهرها یا کشورهای جدید.
  • افزودن محصول (های) جدید و یا خدمات جدید.
  • گسترش مکان های خرید (به عنوان مثال فروش در فروشگاه های جدید یا راه اندازی یک فروشگاه آنلاین).
  • رشد درآمد و یا سود.
  • رشد مشتری و یا نرخ جذب مشتری.

این امکان وجود دارد که برنامه رشد شما شامل چندین طرح ذکر شده در بالا باشد، که منطقی است، بهترین رشد با بیشترین تلاش حاصل می‌شود. به عنوان مثال، رشد فروش واحد شما منجر به رشد درآمد و احتمالاً افزایش مکان‌های حضور شما و افزایش فروش می‌شود.

3- انجام تحقیقات بازار و صنعت.

در اجرای استراتژی رشد پس از انتخاب آنچه می‌خواهید رشد دهید، باید توجیه کنید که چرا می‌خواهید در این منطقه رشد کنید (و آیا رشد در این بخش‌ها امکان پذیر است). انجام تحقیق در مورد صنعت شما بهترین راه برای تعیین این است که آیا رشد مورد نظر شما ضروری و امکان پذیر است یا خیر. به عنوان مثال می‌توان به اجرای نظرسنجی‌ها و گروه‌های متمرکز با مشتریان موجود و بالقوه یا جستجوی تحقیقات موجود صنعت اشاره کرد. دانش و حقایقی که در این مرحله کشف می‌کنید انتظارات و اهداف رشد را برای تعیین بهتر یک جدول زمانی، بودجه و هدف نهایی شکل می‌دهد. که ما را به مرحله چهار می‌کشاند.

همچنین بخوانید : ۶ قانون طلایی برای تبدیل شدن به یک مدیر موفق

4- اهداف رشد را تعیین کنید.

هنگامی که تعیین کردید چه چیزی را می‌خواهید رشد دهید و اینکه چرا قصد دارید در آن رشدی داشته باشید، مرحله بعدی تعیین میزان رشد شماست. این اهداف باید براساس خواسته‌های شما برای ایفای نقش در جایی باشد که می‌خواهید سازمانتان در آن ایده‌آل باشد، اما همچنین باید قابل دستیابی و واقع گرایانه باشد، به همین دلیل تعیین هدف بر اساس تحقیقات صنعت بسیار ارزشمند است. در آخر، مراحل کمی سازی اهداف خود را از نظر معیارها و جدول زمانی انجام دهید. هدف از “افزایش فروش 30 درصدی سه ماهه بعدی” بسیار واضح‌تر از “افزایش فروش” است.

5- برنامه عمل خود را برنامه ریزی کنید.

در مرحله بعدی، با یک استراتژی رشد دقیق، چگونگی دستیابی به اهداف خود را مشخص کنید. باز هم پیشنهاد می‌کنیم یک برنامه دقیق استراتژی رشد را بنویسید تا درک بهتری از عملکرد تیم خود را بدست آورید. این برنامه عملیاتی باید شامل لیستی از موارد اقدام، مهلت تعیین شده، تیم‌ها یا افراد مسئول و منابع برای دستیابی به هدف رشد شما باشد.

6- ابزارها و نیازهای رشد خود را تعیین کنید.

آخرین مرحله قبل از اقدام بر اساس برنامه تعیین هرگونه نیاز تیم شما در طی مراحل کار است. مواردی که در ادامه ذکر می‌کنیم، منابع خاصی هستند که به شما کمک می‌کنند اهداف استراتژی رشد خود را سریعتر و با دقت بیشتری برآورده کنید. نمونه ها ممکن است شامل موارد زیر باشد:

بودجه: سازمانها برای دیدن این پروژه ممکن است به سرمایه‌گذاری یا تخصیص بودجه داخلی نیاز داشته باشند.

ابزارها و نرم افزارها: در نظر بگیرید که چه منابع فن‌آوری ممکن است برای تسریع و یا به دست آوردن بینش از روند رشد مورد نیاز باشد.

خدمات: رشد ممکن است با کمک مشاوران، طراحان یا برنامه‌ریزان در یک زمینه خاص بهتر صورت گیرد.

7- برنامه خود را اجرا کنید.

با تمام برنامه‌ریزی‌ها، در نظر گرفتن منابع خود و تعیین هدف، اکنون آماده اجرای برنامه رشد شرکت و ارائه نتایج برای تجارت هستید. در طول این مدت، اطمینان حاصل کنید که ذینفعان خود را مسئول می‌دانید، خط ارتباطی را باز نگه می‌دارید و نتایج اولیه را با اهداف رشد پیش بینی شده خود مقایسه می‌کنید تا ببینید آیا نتایج پیش‌بینی شده شما هنوز قابل دستیابی است یا لازم است مواردی اصلاح شود.

سعی کنید از موفق ترین شرکت‌ها یاد بگیرید. استراتژی‌های آنها را شناسایی کنید، آنها را در جای خود آزمایش نمایید و ببینید چه چیزی برای شما بهتر است.

Some Growth Strategies Used By The Most Successful Companies

همچنین بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا