آرایش و زیبایی

7 روغن‌ ضروری برای موهای شما

روغن‌های ضروری برای مو | روغن‌های ضروری از طریق روش‌هایی مثل تقطیر یا تبخیر از گیاهان استخراج می‌شوند. اگرچه روغن‌های ضروری معمولا به خاطر معطر بودنشان معروف هستند، اما درعین حال حاوی خواص شیمیایی قوی هستند که برای سلامتی مفیدند.

روغن‌های ضروری به دلیل اثربخشی زیاد و عوارض جانبی بسیار کمی که دارند، مدتهاست مورد استفاده قرار می‌گیرند.

یکی از مهم‌ترین مزایای برخی از روغن‌های ضروری بهبود سلامت مو است. روغن‌های مختلف اثرات فراوانی به همراه دارند، از کمک به رشد مو گرفته تا افزایش قدرت و درخشندگی.

روغن‌های ضروری و مهم برای موهای شما

1- روغن لوندر برای مو

روغن لوندر برای مو

روغن لاوندر باعث تسریع رشد مو می‌شود. با علم بر اینکه روغن لوندر (اسطوخودوس) دارای خواصی است که باعث رشد سلول‌ها و کاهش استرس می‌شود، محققان در یک مطالعه حیوانی به این نتیجه رسیدند که این روغن باعث تسریع رشد مو در موش‌ها می‌شود.

روغن اسطوخودوس علاوه بر خواص ذکر شده، دارای خواص ضدمیکروبی و ضدباکتریایی است که می‌تواند باعث بهبود سلامت پوست سر شود.

چند قطره روغن لوندر را با 3 قاشق غذاخوری روغن حامل مانند روغن زیتون یا روغن نارگیل ذوب شده مخلوط کرده و آن را مستقیماً روی پوست سر خود بمالید. بگذارید حداقل 10 دقیقه بماند و سپس با شامپو سرتان را بشویید. می‌توانید این کار را چند بار در هفته تکرار کنید.

2- روغن نعنا فلفلی برای مو

روغن نعنا فلفلی برای مو

روغن نعنا هنگام اعمال روی ناحیه موردنظر، باعث افزایش گردش خون شده و درنتیجه باعث ایجاد احساس سرما و گزگز می‌شود. این می‌تواند به رشد مو در مرحله آناژن (یا رشد) کمک کند.

طی یک تحقیق انجام شده زمانی که روغن نعناع روی موش‌ها استفاده می‌شود، تعداد فولیکول‌ها، عمق فولیکول‌ها و رشد کلی مو را افزایش می‌دهد.

2 قطره اسانس نعناع فلفلی را با روغن حامل انتخابی خود مخلوط کنید. آن را روی پوست سرتان ماساژ دهید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بماند و سپس با شامپو و نرم کننده به صورت کامل شسته و آبکشی کنید.

3- روغن رزماری برای مو

روغن رزماری برای مو

روغن رزماری به دلیل دارا بودن توانایی بهبود تولید سلولی، هم به بهبود ضخامت مو و هم رشد مو کمک می‌کند.

طبق تحقیقات انجام شده، روغن رزماری به خوبی ماینوکسیدیل عمل می‌کند، با این تفاوت که باعث ایجاد خارش نمی‌شود (خارش یکی از عوارض جانبی ناشی از استفاده از ماینوکسیدیل می‌باشد).

چند قطره روغن رزماری را با روغن زیتون یا نارگیل مخلوط کرده و روی پوست سرتان بمالید. حداقل 10 دقیقه بگذارید همانطور بماند و سپس با شامپو سرتان را بشویید. به منظور دستیابی به بهترین نتیجه این کار را دو بار در هفته تکرار کنید.

همچنین بخوانید : ۵ نوع از بهترین ویتامین‌ها برای رشد مو

4- روغن درخت سرو برای مو

روغن درخت سرو برای مو

روغن درخت سرو با متعادل کردن غدد تولید کننده چربی در پوست سر باعث رشد مو و کاهش ریزش مو می‌شود. همچنین دارای خواص ضد قارچی و ضد باکتریایی است که می‌تواند عارضه‌هایی همچون شوره سر یا ریزش مو را درمان کند.

روغن درخت سرو در ترکیب با اسطوخودوس و رزماری به درمان ریزش مو در افراد مبتلا به آلوپسی آرئاتا کمک می‌کند.

چند قطره اسانس درخت سرو را با 2 قاشق غذاخوری روغن حامل دلخواه‌تان مخلوط کنید. آن را روی پوست سر خود ماساژ دهید و بگذارید حدود 10 دقیقه بماند و سپس آبکشی کنید.

5- روغن علف لیمو برای مو

روغن علف لیمو برای مو

شوره سر یک عارضه شایع است و داشتن پوست سر سالم و بدون پوسته بخش مهمی از سلامت مو می‌باشد. روغن علف لیمو یک درمان موثر برای شوره سر است.

در صورتی که روغن علف لیمو به صورت روزانه استفاده شود، بهترین تاثیر را خواهد داشت. روزانه چند قطره از روغن علف لیمو را با شامپوی خود مخلوط کرده و حسابی روی سر ماساژ دهید.

6- روغن آویشن برای مو

روغن آویشن برای مو

آویشن با تحریک پوست سر و جلوگیری از ریزش مو به رشد مو کمک می‌کند. مانند روغن چوب سرو، روغن آویشن نیز برای درمان آلوپسی آره‌آتا موثر است.

2 قطره کوچک از روغن آویشن را با 2 قاشق غذاخوری روغن حامل مخلوط کرده و روی پوست سر بمالید. بگذارید حدود 10 دقیقه بماند سپس آن را بشویید.

7- روغن درخت چای برای مو

روغن درخت چای برای مو

روغن درخت چای دارای خواص پاک کنندگی قوی، ضد باکتریایی و ضد میکروبی است. هنگامی که از این روغن به صورت موضعی استفاده کنید، به جدا کردن فولیکول‌های مو و افزایش رشد مو کمک می‌کند.

روغن‌های درخت چای در غلظت‌های فراوانی در دسترس هستند، بنابراین باید حتما دستورالعمل‌های سازنده را دنبال کنید.

می‌توانید 10 قطره اسانس درخت چای را با شامپو یا نرم کننده خود مخلوط کرده و روزانه از آن استفاده کنید. یا می‌توانید 3 قطره از این روغن را با 2 قاشق غذاخوری روغن حامل مخلوط کرده و بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس آن را بشویید.

همچنین بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا