پزشکی و سلامت

خطر مرگ در مبتلایان به این بیماری با قطع ناگهانی مصرف دارو

یک متخصص مغز و اعصاب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: قطع ناگهانی دارو در مبتلایان به صرع ممکن است منجر به صرع مداوم شد و حتی خطر مرگ را به همراه داشته باشد.

به گزارش شفا آنلاين،دکتر بهناز صدیقی در این رابطه اظهار کرد: علی رغم اینکه بیماری صرع نیاز به توجه خاص دارد اما جزو بیماری‌های خاص محسوب نمی‌شود.

صدیقی با بیان اینکه تعداد بیماران مبتلا به صرع در کشور زیاد است، اظهار کرد: پیش بینی می‌شود حدود یک درصد افراد جامعه به این بیماری مبتلا باشند.

وی با بیان اینکه بیماری صرع انواع متفاوتی دارد، گفت: آن بیماری که مردم بیشتر با آن آشنایی دارند و به آن فکر می‌کنند، صرع بزرگ است که در این نوع بیماری فرد مبتلا به زمین می‌افتد و دهانش کف می‌کند.

صدیقی گفت: بیماری صرع همیشه اولیه نیست بلکه گاهی ثانویه است و تصادف، تومور مغزی و سکته مغزی از دلایل بروز صرع ثانویه در افراد به شمار می رود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه بیماری صرع، پیامدهای اجتماعی ناخوشایندی دارد، اظهار کرد: بیماران صرع جدا از اینکه درمان‌های دارویی دارند، مشکلات اجتماعی زیادی همانند پیدا نکردن شغل مناسب و بروز مشکلات در زندگی شخصی و خانوادگیشان دارند.

وی ادامه داد: هنوز هم بیمار مبتلا به صرع ذهنیت بدی در افراد ایجاد می‌کند هنوز هم برخی فکر می‌کنند بیمار صرعی جن زده است و دچار بیماری روانی است در صورتی که صرع همانند سایر بیماری‌های مغز و اعصاب است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در مورد سایر تصورات اشتباه جامعه در مورد بیماران صرعی گفت: هنوز هم بچه‌هایی هستند که خانواده آنها بواسطه مبتلا بودن به صرع کودکانشان را از مدرسه باز می‌دارند.

این متخصص مغز و اعصاب گفت: بیماری صرع جزو بهترین بیماری‌های مغز و اعصاب است زیرا با درمان دارویی حدود 75 درصد کنترل می‌شود، البته پروسه درمان این بیماری طولانی است زیرا حداقل زمانی که یک بیمار صرعی باید دارو مصرف کند سه تا چهار سال است.

وی خاطرنشان کرد: برخی از بیماران ممکن است مادام العمر نیاز به درمان دارویی داشته باشند.

صدیقی تصریح کرد: بیمار مبتلا به صرع می‌تواند زندگی کاملا طبیعی داشته باشد و در واقع این بیماران از نظر خانوادگی و اجتماعی هیچ محدودیتی ندارند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، استرس را عامل تسریع کننده صرع دانست و گفت: هرکس که یکبار تشنج کند مبتلا به بیماری صرع نیست و بلکه صرع بیماری مزمن و تکرار شونده است، در واقع استرس این بیماری را تشدید می‌کند اما ایجاد کننده اصلی این بیماری نیست.

همچنین بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا