پزشکی و سلامت

چه زمانی “استامینوفن” در بدن تبدیل به سم می‌شود؟

به تازگی سازمان غذا و دارو آمریکا، در مورد تجویز استامینوفن با دوز بیش از 325 میلی‌گرم، به پزشکان هشدار داده است به تاکید این سازمان، گرچه این دارو در دوز کم بی‌‌ضرر است، اما در هنگام مصرف زیاد می‌تواند به کبد آسیب برساند.

دکتر منصور سیمانچی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: استامینوفن برای دردهای عضلانی مناسب نیست. استامینوفن در گروه مسکن‌های بدون مواد مخدر قرار می‌گیرد که برای درمان دردهای خفیف و متوسط استفاده می‌شود.

وی افزود: سازمان غذا و دارو آمریکا برای بیماران بزرگسال حداکثر چهار هزار میلی‌گرم در روز استامینوفن توصیه می‌کند این مقدار حضور چندانی ایجاد نمی‌کند.

ریسمانچی تصریح کرد: مصرف زیاد استامینوفن ممکن است منجر به”نارسایی کبدی” یا مرگ شود بر اساس تحقیقات انستیتو ملی سلامت، سکته‌های قلبی بر اثر مصرف مسکن‌های معمولی در یکی از متداول‌ترین مسمومیت‌های رایج در سراسر دنیا دانست. براساس گزارش سازمان غذا و دارو آمریکا، بیماران نباید بیش تر از میزان میزان تجویز شده دارو مصرف کنند.

وی خاطر نشان کرد: بر اساس اعلام پژوهشگران “انستیتو ملی سلامت” استامینوفن ابتدا در کبد متابولیزه‌ و سپس ترکیبات غیر سمی شده و از طریق ادرار دفع می‌شود.

لطفا نظر خود را در مورد مطلب بالا در قسمت اعلام نظرات ذکر کرده و نوع مقالات و اخبار مورد علاقه خود را بیان کنید به بهترین نظرات هدایای نفیسی تعلق خواهد گرفت . باتشکر

 

همچنین بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا