دانستنی ها

هرچند وقت یکبار باید لباس زیر را عوض کنیم؟

شاید خیلی از شما خیلی به لباس زیر اهمیت ندهید، اما باید از نظر بهداشتی مرتبا لباس زیر خود را عوض کنید. کنجکاوید که بدانید هرچند وقت یکبار باید لباس زیرتان را عوض کنید؟ در ادامه به معرفی نکات مورد نیاز در مورد مدت زمان تعویض لباس زیر پرداخته‌ایم. با زندگی سالم همراه باشید.

تعویض لباس زیر به چه معناست؟

تعویض لباس زیر به معنای در آوردن لباس زیر قبلی و پوشیدن لباس زیر جدید است. اینگونه همیشه خیالتان راحت است که لباس زیر تمیز، ضدعفونی شده، عاری از میکروب و عاری و بدون بو دارید. بعلاوه، با تعویض به موقع لباس زیر از ابتلا به بثورات، عفونت‌های قارچی و سایر تحریکات پوستی پیشگیری خواهد شد.

از آن گذشته، با تعویض مکرر و به موقع لباس زیر، لباس‌های رویی‌تان نیز تمیز و خوشبو باقی می‌مانند. اگر لباس زیر کثیف و بد بو و پر از عرق باشد، این کثیفی‌ها به لباس رویی هم منتقل خواهند شد.

هرچند وقت یکبار لباس زیرمان را عوض کنیم؟

لباس زیر باید هروز عوض شود، به خصوص اگر ورزش یا شنا می‌کنید و یا حتی زمان زیادی را بیرون از خانه و در معرض آفتاب می‌گذرانید.

علت اهمیت رعایت بهداشت لباس زیر چیست؟

رعایت بهداشت در رابطه با لباس زیر بسیار مهم است. چرا که علاوه بر محفوظ بودن از شر بوی بد و باکتری، به حفظ سلامت پوست نیز کمک می‌کند. در صورت تعویص روزانه لباس زیر، پوست سالم مانده و از شر عفونت و باکتری دور خواهد ماند.

مواردی که باید در نظر داشته باشید

وقتی قصد خرید لباس زیر دارید باید به نکات زیر توجه کنید:

لباس زیری را انتخاب کنید که از مواد قابل تنفس مانند بامبو ساخته شده است و به کاهش تعریق و بوی بد کمک می‌کند. انتخاب لباس‌های زیر ساخته شده از پارچه‌های ضدباکتری نیز گزینه مناسبی است، چراکه احتمال عفونت را کاهش داده و از سلامت پوست محافظت می‌کند.

طبق توصیه متخصصین حداقل هر 24 ساعت یک بار باید لباس زیرتان را عوض کنید. در صورت تعویض به موقع لباس زیر، احتمال ابتلا به عفونت باکتریایی یا سایر مشکلات پوستی کاهش می‌یابد و لباس‌های رویی نیز تمیز می‌مانند؛ بعلاوه، احساس راحتی و اعتماد به نفس خواهید داشت.

عوض کردن لباس زیر
رعایت بهداشت لباس زیر

نکاتی که برای رعایت بهداشت لباس زیر باید در نظر بگیرید:

1- شستن

برای شستن لباس زیر از آب معمولی و شوینده ملایم استفاده کنید. حتی می‌توانید از کمی مایع سفید کننده استفاده کنید. لباس برای خشک شدن باید هوا بخورد.

2- دوش گرفتن

حتما هروز دوش بگیرید و از یک لیف برای شستن و تمیز کردن پوستتان استفاده کنید.

3- ضدعفونی کردن

از یک اسپری ضد باکتری یا پاک کننده دیگری برای ضد عفونی کردن لباس زیرتان استفاده کنید، فقط مراقب باشید که ماده ضدعفونی کننده حساسیت‌زا نباشد.

4- استفاده از پارچه قابل تنفس

پارچه‌های تنفس‌پذیر مانند بامبو و لایکرای دوپونت برای لباس زیر بهترین گزینه هستند و از رشد باکتری‌ها جلوگیری می‌کنند. در صورت در دسترس نبودن پارچه‌های ذکر شده، بهترین گزینه پارچه پنبه‌ای یا کتان است.

شستشوی کامل و درست لباس زیر

بعد از تعویض به موقع لباس زیر، شستن آنها نیز از اهمیت زیادی برخوردار است. برای خلاصی از شر باکتری‌ها، تعریق و سایر محرک‌هایی که می‌توانند باعث ایجاد بثورات پوستی شدید شوند لباس‌ها را با آب و شوینده ملایم بشویید

همچنین بخوانید

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا