بحث هفته

ماساژ درمانی با تخفیف ۵۴ درصدی

ماساژ درمانی روشی پرطرفدار برای تسکین دردهایی مانند درد پایین کمر، گردن درد و سردرد تنشی است. اکثر بیماران برای تسکین درد به متخصص ماساژدرمانی مراجعه می‌کنند. بدن در اثر ماساژ دادن به طور طبیعی سروتونین یعنی ماده‌ای شمیایی با خاصیت ضد درد تولید می‌کند. از این گذشته کمبود خواب ترمیم کننده و عمیق یکی از عامل‌های تشدید کننده درد است. ماساژ تراپی کیفیت خواب را بهبود می‌دهد و بیمار با عمیق‌تر شدن خواب درد کمتری را تحمل می‌کند.

ماساژ اصطلاحی کلی است که به فشار دادن، مالش دادن و دستکاری پوست، عضله‌ها، تاندون‌ها و رباط‌ها اطلاق می‌شود. تکنیک‌های ماساژ درمانی از وارد کردن ضربه‌های ملایم تا فشار عمقی متغیر است و گونه‌های متفاوتی از آن وجود دارد.

مزایای ماساژ

ماساژ بدن معمولاً به عنوان بخشی از طب جایگزین و مکمل در نظر گرفته می‌شود. تعداد مراکزی که ماساژ را به عنوان درمانی استاندارد برای تسکین عارضه‌ها و ناراحتی‌های مختلف، به ویژه آرام کردن درد، ارائه می‌دهند رو به افزایش است.

بر اساس پژوهش‌های انجام شده ماساژ درمانی به تسکین عارضه‌های زیر نیز کمک می‌کند:

  • اضطراب
  • فیبرومیالژی
  • سر درد
  • سندرم درد میوفاسیال
  • آسیب‌دیدگی یا کشیدگی بافت نرم
  • آسیب‌های ورزشی
  • درد مفصل گیجگاهی ـ فکی

ماساژ بدن علاوه بر خاصیت درمانی برای بسیاری لذت‌بخش نیز هست. تقویت احساس راحتی و آرامش از مزایای این درمان می باشد. اگر چه ماساژدرمانی فواید متعددی دارد، اما نمی‌توان آن را به عنوان جایگزینی برای درمان‌های معمول پزشکی محسوب کرد.

ماساژدرمانی کیفیت زندگی را بهبود می‌بخشد و درد ناشی از فیبرومیالژی را کاهش می‌دهد. پایین آوردن سطح اضطراب، بهبود کیفیت خواب، تسکین درد و ارتقاء کیفیت زندگی از فواید ماساژ درمانی به شمار می‌رود.

ماساژ چگونه درد را تسکین می‌دهد؟

نتایج ماساژ درمانی‌های انجام شده بر روی بیماران دچار درد استخوانی و عضلانی، سر درد، درد عمیق داخلی، فیبرومیالژی و درد نخاعی گواه آن است که ماساژدرمانی برای تسکین درد موثر است. ماساژ درمانی در مقایسه با روش‌های دیگری مانند طب سوزنی و فیزیوتراپی نیز تاثیرگذار است و عوارض جانبی انگشت شماری به دنبال دارد.

ماساژ بدن علاوه بر تسکین درد، اضطراب بیمار را کاهش و کیفیت زندگی را بهبود می‌دهد. مشخص نیست که ماساژ دادن یا به عبارتی دستکاری بافت نرم چگونه درد را تخفیف می‌دهد، اما به نظر می‌رسد سازوکارهای متعددی از قبیل عامل‌های زیر باعث سودمندی ماساژتراپی باشد:

  • زیست مکانیکی
  • روانی
  • عصبی
  • فیزیولوژیک

البته هنوز راه درازی مانده است تا ماساژدرمانی، که در گذشته درمانی موثر برای صدمه‌ها یا آسیب‌دیدگی‌های ورزشی دانسته می‌شد، به روش جدیدی برای تسکین درد تبدیل شود.

روش انجام ماساژ درمانی

قبل از انجام ماساژ

ماساژدرمانی به هیچ آمادگی خاصی نیاز ندارد. ابتدا متخصص درباره علائم بیمار سوال می‌کند، سابقه پزشکی وی را بررسی می‌کند و دلیل بیمار برای ماساژ درمانی را جویا می‌شود. متخصص، نوع ماساژ انتخابی و روش انجام آن را برای بیمار توضیح می‌دهد.

 در حین ماساژ

بیمار ابتدا باید لباس‌های خود را تا جایی که احساس راحتی می‌کند دربیاورد یا لباس گشادی به تن کند. بیمار روی تخت دراز می‌کشد و ملحفه‌ای روی خود می‌اندازد. البته ماساژ  بدن گاهی به صورت نشسته یا با لباس کامل نیز انجام می‌شود. متخصص، ناحیه‌های حساس یا دردناک را با لمس کردن پیدا می‌کند و فشار مورد نیاز را تعیین می‌کند.

متخصص، برحسب ترجیح بیمار، روغن یا لوسیون را روی موضع مورد نظر می‌زند تا سایش روی پوست را کاهش دهد. بیمار موظف است حساسیت خود را به مواد مورد استفاده در این گونه فراورده‌ها اطلاع دهد. هر جلسه ماساژ تراپی بسته به نوع ماساژ و زمان دلخواه بیمار ۱۰ تا ۹۰ دقیقه طول می‌کشد. مهم‌ترین نکته این است که بیمار هنگام ماساژ دادن و پس از آن کاملاً آرام و راحت باشد.

مجله اینترنتی زندگی سالم برای مخاطبان دوستدار ماساژدرمانی در اصفهان، باشگاه پارسیک را پیشنهاد می دهد که تا پایان آبان برای خدمات ماساژهای سوئدی، تایلندی، روسی و درمانی ۵۴ درصد تخفیف ارائه می کند.

آدرس باشگاه پارسیک: خیابان علامه امینی شرقی ،نبش بلوار فردوس – شماره تماس:۰۹۱۳۳۶۶۳۵۹۵

مجله اینترنتی زندگی سالم

فاطمه اسدی، فیزیوتراپیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا