پزشکی و سلامت

عقب ماندگی ذهنی نوزادان با کمبود پروتئین‌های اساسی

متخصص مغز و اعصاب اطفال در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:

 

یک متخصص مغز و اعصاب اطفال گفت: اسیدهای آمینه و پروتئین‌های اساسی در عقب ماندگی ذهنی نوزادان تاثیر بسزایی دارد و کمبود آن باعث به وجود آمدن اختلال در مغز می‌‌شود.

عباس مدنی متخصص مغز و اعصاب اطفال، در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان افزود: پروتئین‌های اساسی که همان اسیدهای آمینه هستند در عقب ماندگی ذهنی نقش بسزایی دارد و نخوردن پروتئین به وسیله مادر در حین بارداری هیچ تاثیری روی عقب ماندگی ذهنی نوزاد ندارد.

 

مدنی در ادامه با اشاره به سلامتی ذهن انسان اظهار داشت: سلامتی ذهن انسان به عواملی چون ژنتیک،‌ دوران حاملگی مادر، نوع تعذیه مادر در دوران حاملگی، بیماری‌هایی که مادر دچار آنها می‌شود و به بچه منتقل می‌شود.

 

وی به بیماری‌ها و یا اتفاقاتی در حین زایمان مادر که به بچه صدمه می‌زند، تصریح کرد: عواملی چون پیچیدن بند ناف به دور گردن نوزاد، تاب‌خوردن بند ناف دور گردن نوزاد یا خونریزی‌های شدید مادر جبران ناپذیر بوده و گاهی ممکن است در داخل مغز نوزاد خونریزی بوجود آید به ویژه بچه‌هایی که نارس به دنیا می‌آیند و معمولا در تولد نوزاد نارس، مغز بچه و سیستم اعصاب را هدف  گیری می‌کند.

همچنین بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا